Palvelut

Mikäli sinulla on lahja-/ sarjakortteja Paulalle, olethan yhteydessä suoraan Hennaan asian tiimoilta.

Klassinen / Urheiluhieronta

Tämä hoitokokonaisuus sisältää erilaisia hierontatekniikoita tarpeen mukaisesti. Hieronta soveltuu sekä urheilijalle, että istumatyöläiselle. Hoitokokonaisuus auttaa kehoa palautumaan ja ennaltaehkäisee urheilusta tai istumisesta johtuvia ongelmia. Klassinen / urheiluhieronta rentouttaa kehoa ja mieltä tehokkaasti. Saat tarvittaessa jatko-ohjeita ergonomiaan ja lihashuoltoon.

Palvelua tarjoavat Santeri ja Marika

Purentalihashieronta

Purentalihastenhieronta sisältää tyypillisesti niska-hartian, pään, purentalihasten ja kaulan hierontaan sekä fasciakäsittelyä. Hierontakokonaisuus auttaa purentaongelmasta johtuvia oireita ja rentouttaa leukaniveltä sekä purentalihaksia tehokkaasti. Pyrimme antamaan sinulle myös jatko-ohjeita purentaongelman helpottamiseksi.

Palvelua tarjoaa Marika

Purentaongelman tehohoito

Purentaongelmiin ja kivunhoitoon erikoistuneen hierojan tekemä kokonaisvaltainen hoito. Sisältää purentalihasten, leukanivelien ja hengityslihasten arvioinnin ja hoidon. Hoito sisältää myös niskan ja pään käsittelyä. Mahdollisuus käyttää hierontaotteiden lisänä fasciatekniikoita, tens-sähköä, akupunktioneuloja, lämpöhoitoa ja kinesioteippausta. Yllä mainitut menetelmät kuuluvat palvelun hintaan ja niitä käytetään asiakaskohtaisesti parhaaksi katsotulla tavalla yhteisymmärryksessä asiakkaan kanssa. Asiakas saa myös kotiohjeita ongelman helpottamiseksi.

Palvelua tarjoaa Henna

Kivunhoito

Kivun hoitoon erikoistuneen hierojan tekemä hoito, joka soveltuu akuutin tai kroonistuneen kivun hoitamiseen. Mahdollisuus käyttää hierontaotteiden lisänä fasciatekniikoita, tens-sähköä, akupunktioneuloja, lämpöhoitoa ja kinesio- tai urheiluteippausta. Yllä mainitut menetelmät kuuluvat palvelun hintaan ja niitä käytetään asiakaskohtaisesti parhaaksi katsotulla tavalla yhteisymmärryksessä asiakkaan kanssa. Hoidon tarkoituksena katkaista kipukierre ja tarjota ohjeet kivun uusimisen välttämiseksi.

Palvelua tarjoavat Henna

Rentouttava päähieronta

Ystävänpäivätarjouksena -50% 14.-15.2.22

Kiireinen ja stressaava arki kerää kireystiloja koko kehoon. Tämä koulutetun hierojan tekemä lempeä hoito auttaa sinua palautumaan ja rentoutumaan. Palvelu sisältää pään, kasvojen ja niskan kevyttä hierontaa. Käsittely helpottaa käsiteltävän alueen jännitystiloja, aktivoi hormonitoimintaa ja tasapainottaa hermostoa.

Palvelua tarjoaa Santeri

Stressihieronta

Tämä palvelu soveltuu erityisesti pitkittyneestä stressistä kärsivälle. Koulutetun hierojan tekemä hoito sisältää mm. selän, niskan, kämmenien ja jalkapohjien hierontaa. Käsittely rentouttaa koko kehoa, aktivoi hormonitoimintaa ja tasapainottaa hermostoa.

Palvelua tarjoavat Marika ja Santeri

Ethän tule hierontaan jos...

...olet kuumeessa tai sinulla akuutti tulehdus

...olet päihteiden tai alkoholin vaikutuksen alainen

...sinulla on akuutti vamma tai olet juuri ollut tapaturmassa

...sinulla on tutkimaton kasvain tai diagnosoitu syöpä (vain lääkärin luvalla)


Muut palvelut vastaanotolla


Hyvinvointivalmennus

Valmennuksessa tarkastellaan aiempia liikunta- ja ravitsemustottumuksia sekä tehdään asiakkaan tavoitteita tukeva suunnitelma yhdessä personal trainerin kanssa. Valmennuksen tarkoitus on kirkastaa asiakkaan suuntaa kohti terveellisiä ja pitkäkantoisia elämäntapoja. Jokainen valmennuskäynti räätälöityy asiakkaan mukaisesti painottuen esimerkiksi ruokavalioon, treenikausien suunnitteluun, kehonhuoltoon tai mentaalivalmennukseen. Palvelu soveltuu niin aloittelijalle kuin kokeneelle liikkujalle. Onnistuu myös etänä videopuhelun välityksellä. 

Palvelua tarjoaa Henna

Kehonkoostumusmittaus

Omron kehonkoostumusmittaus kertoo sinulle rasvaprosentin, lihasprosentin, viskeraalirasvan määrän, painoindeksin sekä perusaineenvaihdunnan. 

Mittaus saatavana lisäpalveluna Hennan vastaanotolla Kivunhoidon sekä Hyvinvointivalmennuksen yhteydessä.

Varaa aika ammattilaiselle

Olemme Duqem-terveystyynyn jälleenmyyjiä

Vastaanoton yhteydessä voit ostaa meiltä anatomisesti muotoillun ja itselle säädettävän tyynyn hintaan 90,00 €.

Tyynylle on myönnetty 2 vuoden takuu.


Lisätietoa tyynystä voit lukea blogista sekä terveystyyny.fi sivuilta. 

Tapamme hoitaa

Hoidamme asiakkaitamme aina kokonaisvaltaisesti. Jokaiseen hoitokertaan sisältyy alkuhaastattelu sekä tarvittavat anatomiset testit, jotta osaamme hoitaa sinua kattavasti. Hoitokokonaisuus sisältää erilaisia tekniikoita riippuen palvelusta ja asiakkaan tarpeista.

Meille on tärkeää, että viihdyt ja saat aina laadukasta palvelua vastaanotollamme.