Palvelut

Klassinen / Urheiluhieronta

Tämä hoitokokonaisuus sisältää erilaisia hierontatekniikoita tarpeen mukaisesti. Hieronta soveltuu sekä urheilijalle että istumatyöläiselle. Hoitokokonaisuus auttaa kehoa palautumaan ja helpottaa erilaisia kiputiloja urheilusta tai istumisesta johtuen. Klassinen / urheiluhieronta rentouttaa kehoa ja mieltä tehokkaasti. Saat meiltä tarvittaessa jatko-ohjeita ergonomiaan ja lihashuoltoon.

Purentalihashieronta

Purentalihastenhieronta sisältää tyypillisesti niska-hartian, pään, purentalihasten ja kaulan hierontaan sekä fasciakäsittelyä. Hierontakokonaisuus auttaa purentaongelmista johtuviin kipuihin ja rentouttaa leukaniveltä sekä purentalihaksia tehokkaasti. Pyrimme antamaan sinulle myös jatko-ohjeita purentaongelman helpottamiseksi.


Lue blogista, kuinka tunnistaa purentaongelma ja purentaongelmaan vaikuttavat tekijät

Stressin hoito

Erityisesti stressaantuneelle suunniteltu hoitokokonaisuus. Hoito sisältää mm. niskan, pään ja kasvojen kevyttä hierontaa. Hieronta tasapainottaa tehokkaasti hermostoa ja aktivoi hyvänolon hormonien, kuten oksitosiinin tuotantoa. Hieronnan yhteydessä on mahdollisuus käyttää lämpöpakkausta hierontavaikutuksen tehostamiseksi (kesähelteillä emme pidä lämpökattilaa päällä). 

Tämän palvelun kesto on 60 minuuttia.

Kivun hoito

Kivun hoitoon erikoistuneen hierojan tekemä hoito, joka soveltuu akuutin tai kroonistuneen kivun hoitamiseen. Mahdollisuus käyttää hierontaotteiden lisänä fasciatekniikoita, tens-sähköä, akupunktioneuloja, lämpöhoitoa ja kinesio- tai urheiluteippausta. Yllä mainitut menetelmät kuuluvat palvelun hintaan ja niitä käytetään asiakaskohtaisesti parhaaksi katsotulla tavalla yhteisymmärryksessä asiakkaan kanssa. Hoidon tarkoituksena katkaista kipukierre ja tarjota ohjeet kivun uusimisen välttämiseksi. 

Tämän palvelun kesto on 60 minuuttia.

Tietoa dry needlingistä

Lue blogista Kuinka kohdata kipu


Tapamme hoitaa

Hoidamme asiakkaitamme aina kokonaisvaltaisesti. Jokaiseen hoitokertaan sisältyy alkuhaastattelu sekä tarvittavat anatomiset testit, jotta osaamme hoitaa sinua kattavasti. Hierontakäsittely sisältää erilaisia tekniikoita riippuen palvelusta ja asiakkaan tarpeista. 

Meille on tärkeää, että viihdyt ja saat aina laadukasta palvelua vastaanotollamme. 


Varaa aikasi netissä!