Palvelut

Klassinen / Urheiluhieronta

Tämä hoitokokonaisuus sisältää erilaisia hierontatekniikoita tarpeen mukaisesti. Hieronta soveltuu sekä urheilijalle että istumatyöläiselle. Hoitokokonaisuus auttaa kehoa palautumaan ja helpottaa erilaisia kiputiloja urheilusta tai istumisesta johtuen. Klassinen / urheiluhieronta rentouttaa kehoa ja mieltä tehokkaasti. Saat meiltä tarvittaessa jatko-ohjeita ergonomiaan ja lihashuoltoon.

Purentalihashieronta

Purentalihastenhieronta sisältää tyypillisesti niska-hartian, pään, purentalihasten ja kaulan hierontaan sekä fasciakäsittelyä. Hierontakokonaisuus auttaa purentaongelmista johtuviin kipuihin ja rentouttaa leukaniveltä sekä purentalihaksia tehokkaasti. Pyrimme antamaan sinulle myös jatko-ohjeita purentaongelman helpottamiseksi.


Lue blogista, kuinka tunnistaa purentaongelma

Stressin hoito

Erityisesti stressaantuneelle suunniteltu hoitokokonaisuus. Hoito sisältää mm. niskan, pään ja kasvojen kevyttä hierontaa. Hieronta tasapainottaa tehokkaasti hermostoa ja aktivoi hyvänolon hormonien, kuten oksitosiinin tuotantoa. Hieronnan yhteydessä on mahdollisuus käyttää lämpöpakkausta hierontavaikutuksen tehostamiseksi (kesähelteillä emme pidä lämpökattilaa päällä). 

Tämän palvelun kesto on 60 minuuttia.


Tapamme hoitaa

Hoidamme asiakkaitamme aina kokonaisvaltaisesti. Jokaiseen hoitokertaan sisältyy alkuhaastattelu sekä tarvittavat anatomiset testit, jotta osaamme hoitaa sinua kattavasti. Hierontakäsittely sisältää erilaisia tekniikoita riippuen palvelusta ja asiakkaan tarpeista. 

Meille on tärkeää, että viihdyt ja saat aina laadukasta palvelua vastaanotollamme. 


Varaa aikasi netissä!