Henkilökunta

Asiakkaanamme saat meiltä aina uusimpaan tietoon pohjautuvaa hoitoa. 

Alla esittelyt ammattitaitoisesta henkilökunnastamme. 

Henna Ikonen

Kivunhoito, Purentaongelman tehohoito, Hyvinvointivalmennus

Koulutettu hieroja (AT ja EAT), Valmentaja (APT)

Olen yrityksen perustaja. Olen valmistunut valmentajaksi (APT) vuonna 2014 ja koulutetuksi hierojaksi vuonna 2018. Hierojana olen erikoistunut niveltoimintaan, kivunhoitoon sekä purentaongelmiin. Hierontapalveluni on aina kokonaisvaltainen hoitotapahtuma sisältäen tarpeen mukaan eri tekniikoita vahvalla ammattitaidolla. Jokainen hoitokerta räätälöityy asiakkaan tarpeiden ja oireiden mukaisesti mahdollisimman kattavan avun saamiseksi. Haluan tarjota pitkälle kantavan avun kattavan tutkimisen, tehokkaan käsittelyn ja sinulle soveltuvien jatko-ohjeiden avulla. Tule ja jätä kipu vastaanotolleni.

Lisätietoa Hennasta

Marika Eloranta

Klassinen / urheiluhieronta, Purentalihashieronta, Stressihieronta

Koulutettu hieroja (AT), Sairaanhoitaja

Olen suorittanut hieronnan perusopinnot Turun Hieronta-Akatemiassa v.2018-2019 aikana ja työskennellyt siitä lähtien hierojana. Jatko-opiskelin Turun Hieronta-Akatemiassa ja valmistuin kesän 2020 lopulla koulutetuksi hierojaksi. Aiemmalta koulutukseltani olen sairaanhoitaja ja tehnyt niitä töitä vuosien ajan hyvin monipuolisesti. Työssäni hierojana olen kohdannut laaja-alaisesti erilaisia asiakkaita nuorista iäkkäisiin ja erilaisissa elämäntilanteissa. Pyrin aina hoitamaan jokaista asiakasta hänen sen hetkisen tilanteensa huomioiden voidakseni tarjota mahdollisimman monipuolisen ja kattavan avun. Lähtötilanteen kartoittelu on työskentelyssäni ensiarvoisen tärkeää. Olen myös erikoistunut purentaongelmien hoitoon.

Lisätietoa Marikasta

Santeri Loukonen

Klassinen / urheiluhieronta, Rentouttava päähieronta, Stressihieronta

Koulutettu hieroja (AT)

Olen Koulutettu hieroja Santeri Loukonen. Valmistuin Turun Hieronta-Akatemiasta joulukuussa 2021. Aloitin jo opintojeni aikana hieromaan viikonloppuisin toimipisteelläni Turun keskustassa. Olen persoonana sekä hierojana hyvin rauhallinen. Olen läsnä ja keskityn huolella joka asiakkaaseen ja suunnittelen hoidon aina tapauskohtaisesti. Hoidan parhaalla katsomallani tavalla ja osaamillani tekniikoilla. Hieron napakoin ottein, kuitenkin aina asiakkaan tuntemuksia ja toiveita kunnioittaen. Olen erikoistunut rangan tutkimiseen ja hoitoon, mobilisoivaan käsittelyyn sekä intialaiseen päähierontaan.

Lisätietoa Santerista